Pincho Nation og Halloween i Tivoli med Marie

Ristede kastanjer
Ristede kastanjer

I forrige weekend var jeg med min veninde Marie inde og spise frokost på Pincho Nation. Det er blevet vores yndlingsspisested. Og nu var der kommet en masse nye sæson retter på deres menukort, så det skulle vi selvfølgelig ind og prøve lidt af 😊 Derefter tog vi en tur i Tivoli for at se deres fine Halloween udstilling. Dejligt med årskort dertil, når vi nu nyder at tage derind og kigge.

I går var vi (jeg, min mand, Filippa og igen veninde Marie) i Slagelse, hvor vi skulle se lysfestivallen Lumagica. Temaet for denne lysfestival var Magic Forest. Vi elsker at besøge deres lysfestivaller. Tror vi har besøgt de fleste de har lavet, som er på Sjælland 😛 Vi fik taget SÅÅ mange fine billeder derinde. De kommer herind snarest. Skal lige sortere de bedste billeder ud af flere hundrede billeder – og så har jeg ikke engang overdrevet, hehe.

Privat synes jeg der sker meget for tiden, selvom jeg stadig er hjemme på barsel. Tager en dag ad gangen 😊

Hav en dejlig aften ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.