Rhodos 2021 (7)

Ved Rhodos havn
Lindos Bay Hotel strand
Ved Rhodos havn
Café Vero i Lindos
Butterfly valley
Butterfly valley
Lindos by
Akropolis
Udsigt til Lindos by i baggrunden
En mur i Lindos by 🙂
Ved strand
Lindos gamle by
Kallithea Springs
Rodini Park
Rodini Park
Rodini Park
Ktima Lindos

Der sker ikke så meget herhjemme for tiden, så der kommer lige lidt flere billeder fra vores ferie til Rhodos sidste sommer.

Jeg begynder lidt at se frem til, at jeg skal melde mig ledig og søge jobs fra oktober måned. Jeg har brug for at komme i gang med noget igen – selvom jeg sikkert bare skal hen på jobcentret og søge jobs (det skulle jeg sidste gang, jeg var ledig).

Om dagen får Filippa og jeg hørt en masse baby shark, og Cocomelon sange. Om aftenen ser min mand og jeg film, mest i weekenderne dog. Vi har lige set I came by på Netflix og Pinocchio (den nye) på Disney plus. Vi synes begge film er rigtig gode, så en anbefaling herfra 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.