Pincho Nation

I onsdags var jeg med min veninde Marie på Pincho Nation, samt kort forbi Tivoli. Det var så dejligt at komme på Pincho Nation igen. Vi elsker begge at komme der. Sidste gang jeg var der, var i september måned sidste år, så det er næsten et år siden nu. Da var jeg gravid med Filippa. En skønne dag kommer hun med os ud, engang i mellem 😛

Vi kom hjem fra Bornholm sidste weekend. Der har vi holdt sommerferie en uge. Den første ferie med Filippa ❤ Vi skal derover igen på weekendophold til oktober, da vi er inviteret til stor fødselsdag hos vores familie, som bor der. Vi har booket hotel og færge. Det skal nok blive superhyggeligt, og så har vi besøgt Bornholm to gange i år 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.