Bryllup og dåb 16.07.2022

I går blev vi viet samtidigt med, at vi holdt barnedåb for vores datter Filippa. Brylluppet begyndte kl. 10,30 i Mørkhøj kirke. Vi kørte i veteranbil fra kirken til Bagsværd sø, hvor vi fik taget en masse bryllups- og barnedåbsbilleder. Senere på eftermiddagen tog vi til selskabslokalet i Herlev, hvor vi fik velkomstdrink og gæsterne ventede på os. Kort tid efter startede vi med forretten. Det endte med at blive en rigtig lang aften alligevel med god mad, vin, skønne kager; bryllupskage og dåbskage, de fineste gaver samt det dejligste selskab. Vi blev lige omkring 60 gæster.

Vi var hjemme kl. 22,30 i går aftes. Her i dag spiste vi morgenmad hos mine forældre kl. 9, hvor vi fik sagt farvel til de overnattende gæster fra Jylland og Bornholm. Vi hentede derefter lidt mad og drikke, som var i overskud i går.

I dag har vi bare slappet af, nydt hinanden og prøvet at forstå, at vi nu er ægtefolk 😉 Jeg hedder nu heller ikke Kristiansen mere til efternavn, men Angelsø. Nu må vi se hvornår Filippa og jeg modtager vores nye sygesikringskort 😛

Rigtig god dag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.