Min fødselsdag

Her d. 25. maj fyldte jeg 33 år. I torsdags fejrede jeg det med svigerfamilien, og i går fejrede vi det med min familie. Vi spurgte samtidigt min søster og min bror i går om de ville være fadder til Filippa. Det ville de heldigvis gerne 😊

Jeg havde en dejlig dag med gode gaver. Filippa var så heldig at få et sødt sæt af mine forældre, som lige har været på ferie sydpå. De kom hjem med et lyserødt håndklæde samt hagesmæk, med hendes navn på. Det var en super sød gave ❤

Jeg synes vi har rigeligt at se til herhjemme. Der er stadig gode og dårlige dage, men vi synes bestemt der er fremskridt med Filippa. Vi skal til børnelægen her d. 1. juni mht. hendes refluks. Derudover er jeg begyndt på kørekort, samt planlæggelse af barnedåb og vielse d. 16/07. Tænkt at der er under 2 måneder til, at jeg er gift og kommer til at hedde Mie Angelsø. Halskæden på det øverste billede i dette indlæg fik jeg i mors dags gave/fødselsdagsgave fra kæresten (købt hos Aveny) 😛

I morgen får vi besøg af sundhedsplejersken, som skal veje og måle Filippa igen, samt snakke med os om opstart af mos og grød. Det bliver spændende om det er for tidligt, eller om hun er klar til det ❤

Rigtig god søndag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.