Påske 2022

Så er påskedagene overstået. Det har været en anderledes påske, nu hvor vi har en lille baby med. Jeg glæder mig så meget til at hun bliver større, så vi kan lave lidt mere sammen. Vi endte med at komme til to påskefrokoster samt en fødselsdag. Resten af dagene slappede vi bare af 😊

Filippa er i dag 3 måneder gammel (5 uger korrigeret), så hun skulle derfor have sin 3 måneders vaccine. Den fik hun i dag hos lægen. Jeg er spændt på hvilke bivirkninger hun får af den vaccine, håber ikke hun får feber. Vi krydser fingre ❤

Vi har købt en slyngevugge, som vi først rigtigt er begyndt at bruge nu her. Jeg håber det hjælper til at hun får sovet lidt bedre lure. Vi fandt dog hurtigt ud af, at vi gerne vil have motor til, så det har vi været ude og købe i dag også. Håber denne vil glæde både Filippa og os 😛

PS. Filippa er begyndt at smile!! (andet end i søvne). Mit hjerte smelter helt ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.