Barnedåb og bryllup

D. 14. november 2021 friede min kæreste til mig. Billederne her er fra dagen, hvor vi var i Dyrehaven samt den fine forlovelsesring. Det er en af kærestens veninder, som er guldsmed, der har lavet ringen.

Vi har valgt at holde barnedåb for vores datter Filippa samt vielse i kirke d. 16. juli 2022. Vi er godt i gang med at finde ud af, hvor det skal holdes. Vi har set på lokale i sidste uge, og skal igen i morgen mandag og på tirsdag i næste uge, og så skal der lige regnes lidt på mulighederne, og så tager vi et valg i næste uge, så vi snarest kan få lavet invitationerne. De tætteste har allerede nu fået besked på at sætte kryds i kalenderen.

 Vi regner med at det er den samme veninde, som også får lov at lave vores vielsesringe. Jeg har allerede sendt billeder afsted til hende, hvordan jeg godt kunne tænke mig ringen skal se ud, så hun er i fuld gang med at regne på det.

Filippa er kommet ind i en periode, hvor hun er svær at få til at sove. Alt hvad der før har virket, det virker bare ikke for tiden. Selv barnevognen, som hun i forrige uge sov inden for 5 minutter, hver gang vi gik tur. Der har vi i denne uge gået en times gåture, hvor hun stadig ikke vil falde i søvn i hele gåturen. Nogle af gangene skriger hun endda hele vejen (og hun er selvfølgelig puslet inden, samt har spist sig mæt og har bøvset af). Det tager en del timer at få hende til at falde i søvn nogle gange, og om aftenen er hun helt utrøstelig. Det er synd for hende, og også hårdt når brysterne førhen gav tryghed, så hjælper de ikke engang længere om aftenen. Hvert fald langt fra hver aften. Jeg håber og krydser fingre for denne fase er hurtigt overstået igen.

På tirsdag i næste uge skal hun til 5 ugers undersøgelse hos lægen, og jeg skal til 8 ugers undersøgelse. Og på torsdag kommer sundhedsplejersken igen. Håber at hendes vægt er, som det skal være. Det er hun obs på, da hun tidligere ikke tog nok på.

Håber du har haft en dejlig weekend ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.