THO, Sondefri og første gåtur med barnevogn

Wuhuu. Filippa klarer amningen så godt, at vi nu kører fuld amning. Det betyder så også, at hun kunne smide sonden – det skete fredag d. 18. februar. Det er så dejligt befriende, ikke at skulle kontrolveje før og efter hvert måltid, ammetræne, give mælk på sonde og brystpumpe – og så gøre det hver 3. time, medmindre hun kaldte på mad før tid. Vi blev udskrevet fra hospitalet her i fredags d. 25. februar, og så får vi vores første besøg af sundhedsplejerske på torsdag i næste uge.

Filippa er mere bestemt nu, og kan græde højlydt, og er nu mere som en ”almindelig baby”. Vi er begyndt at have nogle hårde nætter, når hun vågner om natten og hverken er sulten, træt eller noget i den dur. Vi havde sådan én nat her i nat. Vi holdte hende indtil hun efter en times tid faldt til ro. Og så skulle vi vække hende igen få timer senere, da vi stadig skal vække hende til hendes madtider (medmindre hun selvfølgelig selv vågner til det). Vi er lidt trætte i dag, hehe. Heldigvis er langtfra hver nat lige så meget en kamp, men det er nok noget nyt vi skal til at vænne os til. Da vi var indlagt og hun var helt helt lille, var hun på det punkt meget nemmere, haha – hun græd seriøst aldrig. Men okay, nu nærmer vi os også hendes terminsdato her d. 13. marts, så hun skal jo også gerne være kommet det længere i udviklingen 😀

Vi har i dag gået vores første gåtur med barnevognen. Hun sov som en sten, og gør det stadig. Vi må stadig kun gå ture på max 30 min, da hun er så lille stadig. Men en lille gåtur er bedre end ingen. Så dejlig succesfuld første begyndelse med barnevognen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.