Jeg er blevet mor!

D. 19. januar 2022 valgte min datter at ville komme til verden. Hun kom ud hele 8 uger før termin, og er dermed en præmaturbaby.

Jeg blev d. 19. januar testet positiv for covid-19, og tog derfor på Herlev Hospital om aftenen for at blive tjekket for en sikkerheds skyld. De fandt hendes hjerterytme meget dalende til tider, derfor blev der besluttet akut kejsersnit. Jeg har siden den dag været indlagt på Neonatal-afdelingen på Herlev Hospital, hvilket jeg umiddelbart skal være frem til hendes terminsdato d. 13. marts. Hendes hjerterytme har stadig lidt spil, men det er heldigvis ikke noget som lægerne længere er bekymret for. Nu skal vi via undersøgelser finde ud af, om det er aftagende frem til terminsdato. Det går lægerne stærkt ud fra.

Jeg er i går blevet sendt hjem på THO (Tidligt hjemme ophold). Jeg får lov at have hende hjemme, såfremt det fortsat går fremad med udviklingen. Vi krydser fingre! Hun får sin mad via sonde, og vi er i fuld gang med ammetræningen😊

Min lille Filippa kom til verden d. 19. januar kl. 21,54. 44 cm lang og vejede 1972 g ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.