2 måneder til termin

Her kommer lidt random billeder fra julen samt nytår. Nu er der kun 2 måneder tilbage til vi rammer terminsdatoen d. 13. marts. Det er lidt vildt at tænke på, at lige om lidt forandres vores liv. På den ene side synes jeg tiden har gået hurtigt, på den anden side glæder jeg mig bare til hun kommer ud, så jeg kan få min krop igen 😀

Kæresten er blevet testet positiv for covid-19 her i dag, så jeg skal i selvisolation en uge nu. Så hele næste uge kommer jeg til at arbejde hjemme. Jeg har i morges selv fået taget en pcr-test, så det bliver spændende i morgen hvad mit testsvar bliver. Jeg skulle ellers have været til 32 ugers tjek hos lægen på tirsdag samt fået mit 3. vaccinestik på fredag. Øv! Men på den positive side, hvis vi alligevel skulle have corona i vores lille familie, så hellere nu end når vi kommer for tæt på fødslen 😛

God aften ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.