Lumagica Lysfestival – Christmas Wonderland

I går aftes var jeg med min veninde og min kæreste i Ringsted, hvor vi så lysfestivalen Lumagica ”Christmas Wonderland”. Jeg har som altid taget alt for mange billeder. Der var så smukt, at der selvfølgelig skulle tages billeder af det hele 🙂

Vi har ellers bare julehygget hele weekenden. Vi har bl.a. fået set de gode klassiske julefilm Alene hjemme og Fars fede juleferie, set juletræet blive tændt på Gladsaxe Rådhus og pyntet lidt mere op herhjemme. Glæder mig allerede til julehygge igen næste weekend ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.