Min fødselsdag 2021

Jeg har helt glemt at vise billederne fra min 32-års fødselsdag d. 25. maj i år. Ja altså, jeg tog vidst hverken billeder af bordet, gæsterne, maden eller kagerne. Til gengæld havde jeg købt ny kjole til lejligheden, og det skulle foreviges med en masse billeder af den, haha.

I fredags var vi på Restaurant Fik Ret, hvor vi fejrede min fars fødselsdag. Ellers har det bare været en stille og rolig weekend. Det har også været tiltrængt. Vi har fået set julefilmen Klaus på Netflix (kan virkelig anbefales!), mens vi spiste risengrød til aftensmad. Er kommet lidt i julestemning allerede 😊

Håber du har haft en god weekend ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.