Lumagica lysfestival: Spooky LumiNights i Slagelse

I går havde vi den hyggeligste tur til Slagelse, hvor vi så lysfestivalen Spooky LumiNights. Det var så smukt, og hvor er de bare gode til at skabe stemning derinde. Det er en perfekt kombination mellem lys og lyd, så man kommer helt ind i den (u)hyggelige stemning.

Jeg tog så mange billeder, at dette blot var mine yndlings derindefra. Der var simpelthen så meget at se! Og så har de det hyggeligste telt med livemusik og forskellige madboder. Vi spiste lækre flæskestegssandwich, mens vi lyttede til den gode musik. Da vi var færdige, var der allerede blevet helt mørkt udenfor, så vi kunne gå igennem det hele og få den fulde oplevelse. Lysfestivalen skal helt klart opleves, mens det er mørkt 😊

Vi har også tænkt os at tage til Ringsted ved juletid, når Lumagica holder jule-lysfestival Christmas Wonderland. Er sikker på at det bliver en mindst lige så smuk oplevelse ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.