Rhodos 2021 (3)

Lindos
Lindos Bay Hotel strand
Lindos Bay Hotel
Rhodos gamle by
Tæt på Rhodos Havn
Smukke påfugle i Filerimos Cross
Smukke påfugle i Filerimos Cross
Smukke påfugle i Filerimos Cross
Butterfly Valley
Rodini Park
Middag fra en af restauranterne på vores hotel – Lindos Bay Hotel
Middag fra en af restauranterne på vores hotel – Lindos Bay Hotel
Lindos
Ktima Lindos

Der sker ikke så meget nyt, som jeg har taget billeder af, derfor kommer der lidt flere feriebilleder fra vores sommerferie på Rhodos.

Sidste weekend var jeg i biografen om fredagen for at se den nye film Ternet Ninja 2, om lørdagen spiste jeg brunch på café Wanna B i København med en veninde og senere på dagen fik jeg mit 2. vaccinestik. Så nu er jeg endelig færdigvaccineret. Dagen efter slappede jeg bare af og så serien Clickbait på Netflix. Den kan virkelig anbefales 😊

Denne weekend har også været ren hyggeweekend. I fredags spiste jeg tapas med kæresten. Vi havde bestilt fra Tapas 2 go på Frederiksberg. Der har vi købt fra flere gange, altid super godt. Igår lørdag spiste jeg frokost på Pincho Nation med nogle veninder. Det var super hyggeligt ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.