Brunch og fødselsdag

Jeg har en masse hyggeaftaler i denne måned. Sidste weekend var jeg med en veninde på café Hoppes i København, hvor vi endelig kunne spise en god omgang brunch igen. Det har virkelig været tiltrængt. Sidste gang jeg så hende var omkring sidste sommer, så det har været mærkeligt med sådan en lang pause. Nu har vi heldigvis aftalt snart at ses igen, nu hvor det forhåbentligt bliver godt igen, og alle bliver vaccineret i år.

I torsdags var jeg til min mormors fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt ❤

Siden sidst har jeg fået set filmen Sound of metal (på Blockbuster), som vandt oscars i år. Den er virkelig en god film, som kan anbefales. Derudover har jeg også set Netflix-serien Behind her eyes, som en veninde har anbefalet. Den er en rigtig spændende thriller-mystery serie, som blev set på meget kort tid, haha 😀

God weekend ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.