SOMMERFERIE PÅ BORNHOLM 2020 – del 2

Så blev det 1. maj. Nu kommer vi ind i min fødselsdagsmåned, da jeg jo fylder år her d. 25. maj. Samtidigt nærmer sommeren sig også. Det glæder jeg mig rigtig meget til 😀 Vi ved endnu ikke helt hvad vi skal lave endnu i sommerferien, men måske en ferie i udlandet, hvis man kan komme afsted med negativ test til den tid. Vi må afvente og se. Indtil videre kigger jeg lidt på vores feriebilleder fra Bornholm, hvor vi var sidste sommer. Det var super hyggeligt. Kommer helt i feriestemning!

Jeg har en masse hyggeaftaler i denne måned, så jeg håber at der kommer lidt mere gang i den herinde næste måneds tid 😉 Derudover vil vi også meget gerne snart flytte ind i vores rækkehus, haha. Måske heldet er med os i maj måned.

God weekend til dig ❤

One thought on “SOMMERFERIE PÅ BORNHOLM 2020 – del 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.