Palmesøndag

Unhinged på Blockbuster

Palmesøndag - påske

Palmesøndag - påske

Palmesøndag - påske

Påske - hindbær chokolade kage fra Farumhus

Så er weekenden allerede ved at være overstået, desværre. Jeg fik heldigvis slappet lidt af i går, mens kæresten var på arbejde om dagen. Om aftenen så vi filmen Unhinged på Blockbuster. Den var godt nok uhyggelig og nervepirrende. Det er en action thriller, som helt klart kan anbefales.

I dag har kæresten arbejdet lidt i vores rækkehus, og så har vi besøgt min mormor. Vi spiste hindbær/chokolade kage fra Farumhus, fik lidt at drikke og ellers bare hyggede. Det gør vi desværre for sjældent. Vi må se hende lidt oftere, nu hvor det igen er muligt.

Jeg har lige tre arbejdsdage tilbage i næste uge, og så har jeg heldigvis fri fra arbejde t.o.m. d. 5/4. Torsdag i næste uge skal vi til påskefrokost hos svigerfamilien, fredag arbejde i rækkehuset, lørdag i Tivoli, søndag besøge min familie, og mandag formentlig slappe lidt af. Det skal nok blive en hyggelig påske 😊

God påske til dig ❤

untitled

One thought on “Palmesøndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.