Nytårsaften 2020-2021 – og nyhed: Vi flytter i rækkehus i Mørkhøj!

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Nytårsaften 2020-2021

Jeg har helt glemt at vise billederne fra Nytårsaften 2020-2021. Der blev taget så mange billeder, at den er delt i to blogindlæg 😉 Det burde du snart være vant til nu, haha.

Vi har masser at se til herhjemme. Vi fik tilbudt 3 værelses rækkehus (leje) i Mørkhøj her i starten af januar, som vi har takket ja til. Vi skulle egentlig have modtaget nøglen her d. 1. februar, men da vi stadig ikke er færdige med at arbejde derinde, og boligselskabets egne håndværkere er sat på pause, så har vi stadig bare håndværkernøglen.

Vores andelslejlighed her i Mørkhøj skal også sælges. Vi afventer bare at få selve vurderingen at vide, så vi ved hvad vi kan tage for lejligheden. Puha. Det tager en del kræfter (specielt for min kæreste, som er den, der laver alt det hårde arbejde, haha). Hele denne uge har han rillet, boret en masse huller til spots og lampeudtag, og nu skal han i weekenden til at trække kabler, sætte ny el-tavle op, og så skal hullerne lukkes igen (nok først i næste uge). Vi håber at lofterne kan sættes op i næste uge også. Vi glæder os selvfølgelig til at det går så langt fremad, at vi rigtigt kan flytte ind i rækkehuset.

Rigtig god weekend til dig ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.