Savn

Jeg savner at kunne gå på restaurant, spise god mad ude og få en hyggelig oplevelse. Når Danmark åbner op igen, så skal jeg i den grad ud og besøge mine favorit steder. Det er med at støtte dem, så de forhåbentligt også klarer sig igennem denne krise. Flere af mine favorit steder har desværre ikke take away, så jeg håber virkelig bare, at vi stadig ses på den anden side!

Min kæreste og jeg har besluttet at få taget corona-test hver uge, da vi begge går på arbejde. Jeg har prøvet det flere gange efterhånden, men min kæreste blev sidste weekend testet for første gang, og han var bestemt ikke glad for den pind i halsen (han lavede flere bræklyde endda). Må håbe at han kommer til at vænne sig til det, ellers må han overveje om han tør prøve lyntest igennem næsen, haha 😀

Vi ses snart igen ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.