Julegaverne fra Julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Julegaverne fra julen 2020

Jeg har simpelthen været så heldig med mine julegaver. Jeg holdte jul d. 23. december med svigerfamilien og holdte jul d. 24. december med min egen familie.

Jeg har bl.a. fået: Ting til vores stelserie Eva Trio Legio Nova, ting til vores julestel fra Bjørn Wiinblad, champagneglas fra Lyngby Glas, vase fra Bjørn Wiinblad, lysestager fra Bjørn Wiinblad, Samsung S20 mobil, Shampoo fra I.C.O.N, ny parfume Good Girl fra Carolina Herrera. Selve coveret til den nye mobil er ikke gave, det er mig selv som har købt den. Samt den lille sorte pakke fra Georg Jensen er heller ikke en gave til mig, det var mandelgaven, som jeg tilfældigvis vandt – en lille skål fra Georg Jensen 🙂

Det har været en dejlig jul, og en hyggelig nytårsaften. Nu er jeg klar på at se hvad 2021 byder på. Jeg starter på arbejde igen i morgen d. 4. januar. Jeg kunne godt have brugt lidt flere fridage 😉

Håber du er kommet godt ind i år 2021 ❤

untitled

3 thoughts on “Julegaverne fra Julen 2020

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.