Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Julen 2020

Så er det nytår lige om lidt. Jeg har arbejdet mellem jul og nytår, så jeg har derfor først fået tid til at vise lidt billeder fra julen nu. Jeg holdte jul med svigerfamilien d. 23. december, og med min egen familie d. 24. december. Jeg ville egentlig også gerne vise mine julegaver også, men jeg har virkelig fået så mange, så det må komme en anden god dag 🙂

Kæresten og jeg har sovet længe i dag, gået en god gåtur, været i bad og slapper lidt af nu inden vi skal til at gøre os i stand, hente kransekage hos svigerfamilien og drage mod min familie, hvor vi skal fejre nytår i aften. Vi bliver kun 4 i alt, men vi har stadig arrangeret mad udefra, lidt nytårslege osv. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.

Jeg synes 2020 har gået virkelig stærkt. Det har på ingen måde været et år, som nogle af os kunne forudsige. Nu venter 2021 på nye historier og nye oplevelser – forhåbentligt ser vi fremad mod en tid, hvor covid-19 kan blive minimeret betydeligt/bekæmpet (man har vel lov at håbe).

Du må have et rigtig godt nytår – vi ses i 2021 ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.