4. søndag i advent & julegave fra arbejdet

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Julen 2020

Julegave fra arbejdet 2020

Julegave fra arbejdet 2020

I lørdags holdte jeg jul med svigerfamilien, og søndag besøgte jeg en veninde, hvor jeg skulle se hendes nye lejlighed. Vi fik hygget med lune æbleskiver og varm kakao. 

Jeg var lige på arbejde i mandags og i går tirsdag. I går var der så også juleafslutning kl. 15 på arbejdet, hvor vi bl.a. fik vores julegaver. Nu har jeg sat autosvar på min arbejdsmail, og kan holde fri helt ind til på mandag d. 28. december. Det bliver dejligt!

Jeg har rigeligt at se til denne jul. I aften lillejuleaften skal jeg holde juleaften med svigerfamilien, i morgen d. 24 holde juleaften med min familie, 1. juledag til julefrokost hos svigerfamilien og 2. juledag til julehygge også hos svigerfamilie. Hehe 🙂

Jeg kommer sikkert til at kigge forbi herinde igen i løbet af juledagene, så du kommer ikke til at slippe for mig 😉

Du ønskes en rigtig glædelig jul ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.