Nu er det snart jul!

REKLAME (bogen Byen ved Volga er en gave fra forlaget)

Bedre sent end aldrig kommer lidt billeder af mine adventsgaver, som jeg fik den 3. søndag i advent. Hvis nogen spørger, så kan jeg godt lide Friends-serien, haha 😉 Det gør mig lidt trist, at serien bliver taget af Netflix her til d. 1. januar. Jeg ser det stort set hver dag!

I tirsdags i denne uge var jeg inviteret til online “bloggermøde”, hvor forfatterne Lotte & Søren var med for at snakke lidt om deres nyeste bog. Bogen og slikket på det billede er en gave fra forlaget.

Og så har jeg selvfølgelig også lige fået lavet julenegle i går inden de lukker ned her på mandag. Øv øv! Jeg håber de må åbne op igen i starten af januar, selvom jeg desværre tvivler 😦

I morgen skal der holdes første omgang jul med svigerfamilien. Det skal nok blive hyggeligt.

God weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.