2. søndag i advent

Puha. Så blev vi ramt af endnu en delvis nedlukning grundet Covid-19. Jeg går stadig på arbejde, da jeg arbejder i en privat virksomhed med ikke så mange medarbejdere, så i dagligdagen mærker jeg det ikke rigtigt. Men det er da lidt trist med alle de juleoplevelser såsom den årlige Jul i Tivoli tur blev aflyst. Det er trist, men vi er også nødt til at få smitten nedad.

Jeg nåede lige at have en dejlig weekend sidste weekend. I lørdags så jeg julefilm med kæresten om dagen, var jeg til Johnny Logans julekoncert i Portalen om aftenen, og om søndagen så kæresten og jeg Mulan på Disney Plus, var til Roskilde Drive-in Christmas edition og åbnede disse skønne adventsgaver. Jeg har endnu engang virkelig været heldig med at modtage så fine gaver ❤

I mandags tog jeg mit 3. kompetencekursus hos De (dansk ejendomsmæglerforening), kurset som hedder “Før salg”. Eller dvs. jeg tog selve kurset i sidste uge, men tog så eksamen i mandags, bestod selvfølgelig. Det fejrede vi med McDonalds til aftensmad, mens vi så statsministerens pressemeddelelse. Haha.

Nårhh. Jeg vil smutte for nu. Aftensmaden skal laves, og der er julekalender, som skal ses 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.