1. søndag i advent – Netflix anbefaling

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Adventsgaver 2020

Dash and Lily Netflix Serie 2020

Jubii… Så er julen for alvor gået i gang! I fredags var jeg til julefrokost med mit arbejde, hvor vi startede kl. 15 med at mødes ved Kgs. Nytorv. Vi skulle først i mystery room derinde, som var med Olsen Banden tema. Det var faktisk rigtig fedt. Derefter tog vi på champagnebar og fik lidt champagne. Til slut spiste vi 7 retters mad inkl. vinmenu ved Den lille fede Restaurant. Super skøn mad. Da kæresten hentede mig ved 22-tiden om aftenen, havde han hængt sine adventsgaver til mig op på væggen. Sød idé!

Jeg havde lidt tømmermænd dagen efter, da der jo var vin til alle syv retter, samt flere glas champagne inden. Haha…. Godt at jeg bare skulle slappe af om lørdagen. Den stod på mad fra McD om aftenen, mens vi så juleserien Dash & Lily på Netflix. Fuck hvor er det en spændende, sød, romantisk juleserie. Vi blev elle vild med det samme, og slugte alle 8 afsnit på en aften. Haha 🙂 Tak til min skønne veninde Marie for anbefalingen ❤

I dag søndag har vi besøgt et vennepar i Greve, handlet ind til næste uge og julehygget hjemme med at åbne adventsgaver, nyde hinanden og set julefilmen Christmas Chronicles på Netflix. Så ser vi 2’eren en anden dag 🙂 Jeg fik seriøst så mange skønne adventsgaver i dag, at jeg ikke har fået taget billeder af det hele. Jeg har virkelig været heldig med alle de fine gaver 🙂

Håber du har haft en dejlig 1. søndag i advent ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.