Hyggelig weekend

Donuts

Donuts

Glostrup Center

garnier soothing hemp

garnier soothing hemp

Købt hos BilligBlomst

Mørkhøj Vin

Fødselsdag på café Fik-Ret i Søborg

Endnu en weekend er gået. I lørdags fejrede vi min fars fødselsdag på Restaurant og Café Fik-Ret i Søborg, og i går mødtes jeg med en veninde i Glostrup for at bytte adventsgaver og julegaver. Da jeg kom hjem derfra i går, sov jeg til middag, prøvede min nyindkøbte ansigtsolie, spiste æbleskiver med kæresten mens vi så julefilmen Polar-ekspressen. Jeg elsker den film ❤ Den er både på Netflix & Viaplay lige nu, hvis det skulle have interesse 😉 Total hygge/afslapningsdag.

PS. Mørkhøj Vinen er købt hos det lokale supermarked, lige inden de lukkede helt og Donuts’ er fra Føtex. Mums!

Næste weekend står på julemarked. Jeg er helt sikker på, at jeg nok skal få taget en masse billeder derfra. Vent og se 😉

Hav en dejlig uge ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.