Halloween 2020

Halloween 2020

Tre timer af rosamund lupton halloween

Halloween 2020

Halloween 2020

Jeg får desværre ikke blogget så meget i hverdagene. Jeg er helt færdig, når jeg kommer hjem fra arbejde. Men hey, jeg har da også mine moments, hvor jeg lærer en masse nyt, og synes det er rigtig spændende. Jeg er bl.a. begyndt at lære at lave købsaftaler, og sende dem til signering hos køber/sælger. Til december skal jeg tage endnu et kursus hos Dansk ejendomsmæglerforening, som hedder Før salg. Jeg har i forvejen taget to kursus henover sommeren, Salgsopstilling og Markedsføring.

Wuhuu, så er det Halloween næste weekend. Vi skal fejre kærestens Halloween-fødselsdag næste lørdag. Dagen efter hans fødselsdag, så går jeg all in på julen 😛 

Tilbage til Halloween. Er I begyndt at pynte op til Halloween? Jeg tænker at begynde på det i morgen. Vi har købt rigeligt med halloween slik – til os selv, haha. I går var jeg med min veninde Marie (og forældre) i Tivoli for at se den (u)hyggelige stemning derinde. Hele dagen i dag har vi set videre på Netflix-serien The Haunting Of Bly Manor. Jeg elsker sådan nogle lidt uhyggelige psykologiske film/serier. Har du anbefalinger til uhyggelige film/serier, så sig endelig til. Vi er helt i stemning herhjemme 😉

Håber du har en hyggelig Halloween ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.