Klar til jul

Wuhuu. Som overskriften siger, er kæresten og jeg ved at være klar til jul. Ja okay, der er lige Halloween og en Halloween fødselsdagsfest, som skal overståes først, men vi har været ude og shoppe en del juleindkøb. For nogle weekender siden var vi i Billigblomst i Næstved, hvor vi storshoppede. Og denne weekend gik vi lidt amok i Plantorama i Hillerød. Heldigvis udnyttede vi 20 procent rabat i Plantorama 😛

I går aftes hyggede vi med varm kakao, juleskum, mens vi så julefilmen Klaus på Netflix. Den er bare SÅ god! Jeg er vidst kommet lidt i julestemning. Jeg er så klar til allerede snart at pynte op til jul, og høre juleradio på Radio Soft 🙂

PS. Leder du efter en god psykologisk film på Netflix? Så kan filmen Morrowbone klart anbefales. Vi skulle lige tænke over, hvordan det hele hang sammen, men virkelig fed film. Får helt lyst til at se den igen, og se det med nye øjne, haha.

Håber din weekend har været fantastisk ❤

untitled

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.