Månedens Goodiebox – The ”When in Doubt, Dance It Out” box

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Månedens Goodiebox

Så er september månedens Goodiebox kommet. Jeg har mine on-off perioder på denne box, men nu er jeg sjovt nok on igen, hehe. Denne måneds box er lavet i to varianter, så der er variation af nogle af produkterne. Jeg er heldigvis glad for de produkter, som jeg har fået.

I min Goodiebox var der:

We love the planet – Deocreme Sweet & Soft

De_cure – N’ eye5 Revitalizing Eye Repair

Valquer – Shampoo Bar

The Body Shop – CBD Restoring Facial Oil

James Read – Sleep Mask Face Retinol

Jeg elsker produkter fra The Body Shop, så den ansigtsolie glæder jeg mig til at prøve, og så er øjencremen også virkelig noget jeg godt kan bruge. Jeg synes at deodorant cremen og shampoo baren er lidt anderledes, så det bliver lidt spændende om det er noget for mig. Nu må vi se.

Er du forresten begyndt at se lidt Disney+?

Kæresten og jeg er begyndt at se det. Der er alligevel mange Disney film, som jeg ikke har set før. B.la. Bjørne brødre havde jeg aldrig set før, så der så vi 1’eren og 2’eren forleden. De er bare såå gode! Måske jeg skal se dem igen snart, haha. Elsker bare at kunne streame dem, i stedet for at ønske mig dem på dvd. Vi ser også Timon & Pumba serien for tiden. Det vækker helt minder, fra da de viste det i Disney Sjov, da man var barn 🙂

I dag skal kæresten og jeg se lidt mere af Netflix serien Ratched. Den er lidt ala thriller, mysterium – lidt som American Horror Story af en art. Vi elsker sådan lidt mærkelige serier. Æder det rådt, haha 😛

Håber du får en skøn weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.