Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

Skovtårnet, Camp Adventure

D. 31. maj var kæresten og jeg både ved Faxe Kalkbrud, men også i Skovtårnet, Camp Adventure. Det var da en hyggelig oplevelse, men nok en lidt for dyr entré-pris i forhold til oplevelsen. Det tog også en krig at komme derop, da vi havde valgt en dag med godt vejr, så der var rigtig mange mennesker.

Nu kan vi hvert fald sige, at vi har været der. Måske vi kommer derhen igen en anden god gang. Faxe Kalkbrud var derimod en rigtig hyggelig og smuk oplevelse. Du kan se/gense billederne fra vores tur her. Der skal vi helt klart hen igen 🙂

Denne weekend har været rigtig stille og rolig. I fredags slappede vi af hjemme, kæresten og jeg. Vi spiste nudler, drak rosévin og så film. Jeg elsker sådanne aftener. Og i går lørdag fejrede vi min mors fødselsdag. I dag har vi totalt slappet af hjemme. Det trængte vi virkelig også til ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.