Sommerferie i Marmaris 2019 – del 1

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Sommerferie i Marmaris 2019

Her til august skulle kæresten og jeg have været 2 uger på sommerferie i Marmaris. Det blev desværre aflyst, og vi vil få pengene tilbage. Vi har i stedet valgt at tage lidt rundt forskellige steder i Danmark i de to uger, så vi kommer helt bestemt til at opleve lidt alligevel. Vi må selvfølgelig bare håbe på godt vejr. Sådan er det, når man skal holde ferie i Danmark, hehe…

Her kommer lidt billeder fra vores ferie i Marmaris sidste år. Jeg har simpelthen taget så mange billeder, så der vil komme lidt flere blogindlæg med billeder. Håber du kan holde det ud 😉 Jeg glæder mig allerede til, at vi kan komme derhen igen. Det er min ferieby 😛

Håber du har haft en skøn weekend, det har jeg! Jeg var på Restaurant Arken i Køge med svigerfamilien i fredags, spiste sushi med en veninde i går, og i dag skal kæresten og jeg smage forårsruller fra Cholon by Lam Lê. Vi får spist godt denne weekend 😀

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.