Påske-tanker

Påske – arbejdsløs – ledig – nyt job - trainee

Påske – arbejdsløs – ledig – nyt job - trainee

Påske – arbejdsløs – ledig – nyt job - trainee

Påske – arbejdsløs – ledig – nyt job - trainee

Så har jeg påskeferie. Jeg havde lige min sidste arbejdsdag inden ferien i onsdags. I går var jeg til en lille påskefrokost med svigerfamilien. Ellers har vi ikke de vilde planer i denne påske min kæreste og jeg. Det bliver nok mest at slappe af, nu hvor alt stadig er lukket stort set. Vi skulle faktisk have været på ophold i denne weekend, men det valgte vi selv at få aflyst da alt vi ville opleve i forbindelse med det, jo desværre var lukket.

Billederne i dette indlæg er alle fra den korte periode, hvor jeg var ledig og jobsøgende (fra slut december til slut februar). Jeg nåede som sagt tidligere kun lige at være 2 uger i jobsøgningskursus i Gladsaxe (også kaldet Jobviften), inden jeg fik fuldtidsjob. Jeg har godt nok været heldig at jeg nåede at få et job, inden Corona-krisen startede. Og at jeg stadig lige nu har jobbet, selvom mange har mistet deres job. På det punkt har jeg været meget heldig, selvom jeg lige har måtte bruge 6500 kr. på rodbehandling hos tandlægen. Puha for en omgang.

Hvis jeg stadig har det her job efter min prøveperiode, så skal jeg nok fortælle lidt mere om jobbet herinde, hvis der er interesse for det. Det skal lige siges at det er en trainee stilling, så selvfølgelig er det heller ikke den bedste løn, man som trainee får. I det mindste får jeg en masse arbejdserfaring og læring alligevel 🙂

Jeg håber du har det godt. Du må have en rigtig god påske ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.