Frit fald af Jessica Barry

REKLAME

Frit fald af Jessica Barry

Frit fald af Jessica Barry. Udgivet af forlaget Jentas, 2019. Bogen er venligst sponsoreret af forlaget.

Bagsidetekst

De siger, din datter er død.

Du ved, de tager fejl.

Det liv, hun har opbygget – hendes perfekte forlovede, deres luksusliv – forsvandt i løbet af et splitsekund. Nu er hun nødt til at flygte, ikke blot for at undslippe de mørke hemmeligheder i sin egen fortid, men også for at overliste den mand, der holder øje med hvert eneste skridt, hun tager.

I den anden ende af landet venter Allisons mor desperat på at få noget at vide om sin datter, der er forsvundet efter et flystyrt. Politiet tror, at hun er omkommet, men Maggie nægter at acceptere, at hun kan have mistet sit eneste barn, og hun sætter sig for at opspore sandheden.

Mor og datter er nødt til at kæmpe – for at overleve og for at finde vej gennem et sort spild af løgne og tilbage til hinanden, før det er for sent…

Frit fald er en spændende thriller/krimi. Den starter rigtig godt ud, hvor man hører om selve flystyrtet. I bogen hører man skiftevis fra Allison og hendes mor Maggie. Jeg synes godt om, at man følger med i morens detektivarbejde for at finde sin datter. Dog synes jeg også, at det kunne blive lidt for langtrukket til tider.

Hen mod slutningen, begynder det at blive utroligt spændende igen. Det blev endda helt nervepirrende til sidst. Jeg synes handlingen er rigtig god. Den formår bare ikke at være helt så spændende, som jeg desværre havde håbet på.

Hvis du kan lide thrillere, så synes jeg du skal give bogen en chance.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.