De sidste par weekender – Disney on ice, seriehygge på Netflix

Suri suri k-beauty box

Disney on ice

Disney on ice

Valentines Day

Beklager at jeg ikke har opdateret herinde i den seneste tid, men jeg har haft meget om ørene. I forrige weekend var jeg med svigerfamilien inde og se Disney on ice. Det var faktisk rigtig hyggeligt – og mange gode sange at synge med på 😛

Denne weekend har stået på en aftale i Vordingborg, seriehygge med kæresten hvor vi har set hele sæson 1 af The Stranger på Netflix. Det var en virkelig spændende serie, som vi bare ikke kunne stoppe med igen. Nu håber vi selvfølgelig bare der kommer en sæson 2.

Så blev jeg lige så glad i lørdags, da jeg hørte at der kommer nyt afsnit af Venner. I går hørte jeg så, at afsnittet ikke bliver vist på HBO Max i Danmark. Det er virkelig irriterende ☹

I går spiste jeg brunch med en veninde, og modtog den nyeste K-beauty box fra Suri Suri (selv købt). Og i dag skal jeg bl.a. til jobsamtale.

Håber du har haft en dejlig weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.