Den store Disney bog

REKLAME

Den store Disney bog

Den store Disney bog

Den store Disney bog

Den store Disney bog

Den store Disney bog ”En hyldest til Disneys vidunderlige verden”. Udgivet af forlaget Alvilda, 2018. Bogen er venligst sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst:

Gennem mere end 90 år har Disney indfanget de mest fantastiske fantasier og skabt banebrydende underholdning for hele familien.

Fra Snehvide til Frost, fra Mary Poppins til Pirates of the Caribbean og fra Disneyland til Tokyo DisneySea – tag på en uforglemmelig rejse gennem hele Disneys eventyrlige univers i denne omfattende bog, som er fyldt med interessante historier, flotte billeder og sjove facts.

Få indblik i sjældne øjeblikke fra Disneys historie gennem en mageløs række af kunstværker og artefakter fra Disneys arkiver, og oplev magien folde sig ud!

Som stor Disney fan er jeg helt vild med denne bog. Selve designet og illustrationerne i bogen er så fine! Udover det er der spændende fortællinger omkring filmene, karaktererne og sjove historier. Vidste du f.eks. at der i mange animerede Disney spillefilm indeholder visuelle overraskelser, som hyldest til andre figurer og film? Bl.a. er Rapunzel og Flynn fra To på flugt deltagende i Elsas kroning i filmen Frost.

Pixar bruger også sjove referencer i deres animationsfilm, som kan være godt skjulte, hvis man ikke ved hvad man skal kigge efter. Bl.a. er Pizza Planet-bilen (fra Toy Story) og skiltet ”A113” noget man bl.a. kan skue i mange Pixar film. Det er noget at holde øje med 😉

Som Disney fan, ville jeg ønske at bogen var meget tykkere, da jeg gerne vil læse alt omkring Disney. Denne her er dog i perfekt størrelse hvis man vil inddrage sine børn mere i Disney universet. Jeg kan godt se det hyggelige i at læse og kigge denne bog igennem med sine børn.

Alt i alt er det en fantastisk bog, som jeg helt sikkert vil lade gå i arv.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.