Goodiebox januar 2020 // Me, Myself and I (inkl. Gratis værdikode til Viaplay)

Goodiebox januar 2020 // Me, Myself and I

Goodiebox januar 2020 // Me, Myself and I

I denne måned er der 4 forskellige varianter af månedens Goodiebox, som er udvalgt ud fra de oplysninger, vi har skrevet ind i vores profil på Goodiebox.dk. (bl.a. omkring hudtype osv.)

I januar boxen modtog jeg følgende produkter:

Zarkoperfume – Purple Molécule 070.07

Mmm… Den er faktisk rigtig god. Jeg er normalt til lidt mere kraftigere dufte, men denne er dejlig let og er  en jeg sagtens kan bruge. Det er en perfekt lille prøve, som er nem at have med i tasken.

Jo mere jeg har brugt den nu, jo mere er jeg faktisk blevet glad for duften. Meget bedre end pink-udgaven i mine øjne, men det er meget smag og behag.

 

DeBa – Hands & Nails Cream Balm (full size)

God håndcreme, som både plejer hænderne og neglene. Jeg har dog en del håndcremer, men den kan nok sagtens bruges alligevel. Cremen er dejlig blød, og har en god let duft.

 

Naobay – Recovery Mask (full size)

Masken er virkelig blød, og har en speciel duft, som er kendetegnet ved Naobay’s produkter. Designet på masken er simpel, men meget fin.

Når masken er vasket af med vand, efterlades huden dejlig blød.

Det er en ansigtsmaske, jeg sagtens kan bruge et par gange om ugen.

 

Glov – Moon Pads (full size)

Jeg må indrømme at jeg bruger meget vatrondeller generelt når jeg renser ansigt, men jeg synes faktisk at de fungerede ret godt. Det er bestemt nogle jeg gerne vil vaske korrekt, så jeg kan genbruge dem igen og igen.

 

De_Cure – N Day 1 – Lightweight Day Cream

Jeg synes det er en god og blød dagcreme, som sagtens kan bruges. Jeg er dog mest til De_cure Instant Correcting Serum, som vi har fået i en tidligere Goodiebox. Den var jeg virkelig vild med. Selve mærket laver hudplejeprodukter i høj kvalitet, hvilket også hænger sammen med deres dyrere prisklasse. Det er også grunden til, at jeg nok ikke vil genkøbe produkterne, selvom de er virkelig lækre.

 

Bioderma – Sensibio H2O

Supergod makeupfjerner og ansigtsrens. Jeg må indrømme at jeg ikke synes den er helt lige så god som Pudderdåsernes makeupfjerner, men jeg synes stadig at det er en af de gode i forhold til dem jeg har prøvet. Og så holder den dejligt længe, selvom jeg bruger den dagligt.

Alt i alt synes jeg at det er en fin Goodiebox. Jeg har haft holdt pause, men savnede alligevel Goodiebox lidt for meget, så nu modtager jeg den fast hver måned igen.

Jeg glæder mig allerede til den næste box ❤

I denne box var der også en værdikode til Viaplay, hvor man kan prøve Viaplay gratis i 2 måneder (gælder kun for nye Viaplay-brugere).  Man kan frit udmelde sig, hvis man ikke vil fortsætte til almindeligt abonnement hos Viaplay efter prøveperioden. Hvis du er ny Viaplay-bruger, så må du meget gerne få min værdikode. Bare skriv til min mail: Miekristiansen255@gmail.com, så vil jeg sende dig koden. NB: Jeg har kun én kode, så det er først til mølle 🙂

Hav en dejlig uge!

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.