Julenegle 2019

Julenegle 2019

Julenegle 2019

Så kommer mine shellac julenegle også endelig på bloggen! Farverne er rigtig julefarver, som jeg elsker – rød og guld.

Mine nytårsnegle, som jeg har fået lavet i dag, viser jeg nok først i starten i det nye år. Nu går der også lidt tid, før jeg skal have lavet negle igen. Det koster jo desværre en del hver gang – man bliver desværre bare helt afhængig 😉

Jeg har i dag udfyldt lidt aftaler i min nye kalender for 2020. Det har også fået mig til at reflektere lidt over det kommende år. Det kommer bestemt til at ske nye ting, men det deler jeg først i 2020. I må vente lidt i spænding endnu 😛

Men jeg har anyway købt en virkelig fin ny kalender for 2020. Jeg elsker at sidde og skrive aftaler osv. I en fysisk kalender. Dog var den lidt dyr, men den er også bare SÅ pæn, og så var der kun én tilbage i butikken. Så kan man jo ikke lade være – og nu er der skrevet i den, så kan den heller ikke byttes. Bum 😛 (smart trick 😉)

Er du blevet klar til nytår? – og det nye år?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.