Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 3. søndag i advent

Tænk at det allerede er juleaften på tirsdag. Tiden går virkelig alt for hurtigt. Adventsgaverne her er fra i søndags. Endnu engang har jeg fået nogle skønne gaver. Jeg er specielt vild med endnu en Disney figur – og hvor sød er denne lige 😉 Man skulle tro at han vidste at jeg elsker Disney, og mine yndlingsfigurer er Mickey & Minnie, haha 😛

I går fik jeg juleferie, så jeg slapper lidt af i dag. Senere i dag skal vi ud og besøge min mormor og onkel, og så skal de have deres julegaver, så de kan åbne dem juleaften. I morgen skal jeg også slappe af, samt ud og købe mandelgave. Jeg ved endnu ikke hvad jeg finder, men skal nok finde noget 😛

PS. Jeg har taget en meget stor beslutning. Jeg er ikke helt klar på at snakke om det herinde, men det skal nok komme på et tidspunkt.

Har i fået juleferie?

I må have en skøn torsdag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.