Vintersøstre af Sarah Morgan

REKLAME

Vintersøstre af Sarah Morgan – HarperCollinsforlag

Vintersøstre af Sarah Morgan – HarperCollinsforlag

Vintersøstre af Sarah Morgan. HarperCollinsforlag. Bogen er sponsoreret af forlaget.

Bagsidetekst:

I Skotlands snedækkede højland drømmer Suzanne McBride om den perfekte, hyggelige jul. Hendes voksne, adopterede døtre er på vej hjem på juleferie, og hun glæder sig voldsomt til at se dem. Men julefreden får svære kår i den lille familie…

Arbejdsnarkomanen Hannah ved, at hun ikke kan vikle sig udenom at tilbringe ferien med sin familie for andet år i træk. Men denne gang er det ikke den kvælende fornemmelse af familie, der plager hende – det er den livsomvæltende hemmelighed, hun gemmer på. Beth elsker at gå hjemme med sine to børn, men hun savner kontakt med voksne mennesker og sit gamle job, og nu har hun brug for, at der er en, der fortæller hende, at hun ikke er en stor, fed egoist af den grund.

Posy er den søster, som ikke flyttede væk, og hendes familie er afhængige af, at hun bliver, men er det nu også det bedste liv for hende selv? Burde hun ikke få mere ud af sit liv? For eksempel ham den nye, lækre nabo, Luke…

Mens Suzannes drømme om den perfekte McBride-jul efterhånden minder mere om et mareridt, indser hun, at familien må rykke tættere sammen – og måske også begynde at tale sammen om, hvad der egentlig skete en barsk vinterdag for så mange år siden…

Åhh hvor er Vintersøstre en sød og hyggelig juleroman. Det er den første bog fra Sarah Morgan, som jeg nu har læst. Jeg er allerede fan af hende. Håber at flere af hendes julebøger bliver oversat til dansk.

Jeg er vild med plottet, selvom det er en rigtig chicklit historie. Det handler om familieproblemer, og hvordan man nogle gange glemmer rigtigt at snakke ud med hinanden. Jeg kan godt lide karaktererne samt deres problemer og udfordringer. Jeg kunne selv godt genkende nogle af dilemmaerne fra mit eget liv, så det gjorde det ekstra spændende at læse om.

Udover familieproblemerne i historien, så er der også spækket med en masse kærlighed. Det er en smuk bog med smukke naturbeskrivelser, som virkelig giver julestemning.

Det er sådan en hyggelig jule feel-good roman, som jeg fremover vil læse hver jul. Det bliver en ny fast juletradition. Hvis du også kan lide hyggelige juleromaner om familie- og kærlighedromancer, så skal du helt sikkert læse Vintersøstre.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

(PS. Hverken julekrus, chokolader eller skumfiduser fra The Mallows er sponsoreret)

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.