Nye negle

Shellac neglelak cnd

Shellac neglelak cnd

Så fik jeg lagt ny Shellac neglelak på neglene. Dvs. disse på billederne her er ikke de helt nye, jeg er stadig lidt bagud med billederne herinde, hehe. De helt nye negle er i rød og guld – rigtig julefarve. Jeg må snart se at få lagt de helt nye ind, så jeg kommer på forkanten igen 😛

Kæresten var lidt fuld i nat, da han kom hjem. Det var ret sødt, haha. Så tit ser jeg ham ikke fuld, så det var sjovt at opleve. Selvom han stank langt væk af spiritus, haha. Men jeg er ikke et hak bedre, hvis det var mig som skulle til julefrokost.

Jeg slapper lidt af i dag inden jeg skal ind og se Crazy Christmas Cabaret i Tivoli i aften.

Hav en skøn lørdag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.