Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 2. søndag i advent

Det her er gaverne, som jeg fik 2. søndag i advent af 3 veninder samt min kæreste. Jeg er glad for det hele ❤

Kæresten er til julefrokost i aften med firmaet, så jeg hygger mig hjemme. I morgen aften skal jeg se Crazy Christmas Cabaret med nogle veninder i Tivoli, og søndag står på eksamenslæsning. Jeg skal til eksamen på onsdag i næste uge fra kl. 13,10-14. Puha. Det skal bare overstås 😊

Her på det seneste har jeg haft en del tankemylder om alt fra uddannelse, mål og år 2020. Jeg vil ikke gå ned i detaljer med det herinde – endnu hvert fald. Jeg glæder mig så meget til juleferie i næste uge, og så håber jeg at jeg kan få bedre styr på mine tanker dér.

I må have en skøn weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.