GLS-chokolade julekalender 2019

GLS chokolade julekalender 2019

GLS chokolade julekalender 2019

GLS chokolade julekalender 2019

I lørdags da jeg var på arbejde hos GLS, fik jeg min chokoladejulekalender fra dem. Jeg fik også en sidste jul – bare med et andet design selvfølgelig. Jeg synes virkelig de er gode til at finde på fine tegninger, som også indeholder GLS logoet flere steder. Det er forresten en gave, som alle medarbejdere fik omkring d. 1. december 😊

Så er det slutspurten, og vi skal til at aflevere vores eksamensopgave. Vi har lidt almindelige timer i morgen formiddag, og derefter skal vi til at planlægge fremlæggelsen til vores eksamen. Vi skal op på onsdag d. 18. december, og så har jeg juleferie derefter. Åh hvor jeg glæder mig 😛

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.