Lidt kærestebilleder fra familiejulefrokosten i Tivoli i går

Jul i Tivoli med familien 8. december 2019

Jul i Tivoli med familien 8. december 2019

Jul i Tivoli med familien 8. december 2019

Det var en skøn weekend, selvom jeg havde meget at se til. Jeg sov hjemme i lørdags alligevel, men kæresten hentede mig ved 2-tiden i Greve. Så klokken var mange, da vi end kom hjem i seng. Og søndag skulle kæresten og jeg lidt tidligt op, da vi skulle i Tivoli med min familie til en årlig familiejulefrokost derinde. Selvom både kæresten og jeg var pænt trætte den dag, så var det stadig meget hyggeligt derinde alligevel. Vi spiste på Påfuglen, drak lidt julevin (tjeneren solgte den meget godt, haha). Og så fik vi varm kakao og æbleskiver henne ved Søcaféen 😛

Nu er jeg kommet hjem fra studiet, skal til at skrive lidt på eksamensopgaven. Heldigvis så kan jeg slappe lidt af hjemme i dag, mens jeg skriver. Måske der også bliver tid til en lille lur, og et afsnit julekalender. Det er jo december 😉

Håber at du har en dejlig mandag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.