Nye negle

Shellac neglelak - cnd

Shellac neglelak - cnd

Shellac neglelak - cnd

I dag skal jeg virkelig bare slappe af og julehygge inden den står på en travl weekend fra i morgen af, og eksamensopgave, der starter i næste uge. Den står bl.a. på arbejde i morgen om formiddagen og eftermiddagen, og aftenen skal jeg til Johnny Logan koncert med nogle veninder, hvor jeg igen skal overnatte hos en af veninderne. Søndag skal jeg tidligt hjem, gøre mig klar til at skulle i Tivoli om formiddagen med familien. Og om aftenen skal jeg forberede lidt noter til eksamensopgaven. Det skal nok blive en super hyggelig weekend, men der er bestemt nok at se til 😛

Jeg glæder mig allerede til juleferie d. 20. december, haha ❤

Jeg overvejer lidt at se julefilmen Polarekspressen i aften. Det er virkelig en af mine yndlingsjulefilm, som jeg aldrig bliver træt af. Jeg plejer endda at se den et par gange hver december, så jeg burde til at se den snart for første gang denne jul 😉

For resten er jeg ikke helt så god til at opdatere herinde. Hvert fald ikke så god, som mine intentioner nogle gange er, hehe (har planlagt flere indlæg herinde, som ikke er udgivet endnu). Disse shellac negle her er fra sidste omgang – har faktisk nye julenegle på lige nu i rød og glimmer. Dem får i at se herinde næste gang. Og for det ikke skal være helt løgn, så skal jeg have lavet nye shellac negle i næste uge, så de er fine til når jeg skal min næste eksamen ugen efter (da vil jeg aldrig have faldefærdige neglelak på, da jeg ikke synes det ser så professionelt ud som jeg gerne vil vise til en eksamen). Generelt er jeg bagud med mange ting herinde, men det skal nok komme når jeg får lidt ferie – så bliver i bombarderet med ditten og datten 😉

Det blev vist en lidt længere smøre om alt og ingenting. Anyway.

Håber I får en dejlig weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.