Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Adventsgaver julen 2019 – 1. søndag i advent

Jubii… Så er december godt i gang, og nu er det tid til at åbne julekalendere, se Pyrus i tv igen, spise klejner og drikke varm kakao. Jeg elsker denne måned, og alle de hyggelige traditioner som hører med. I mange år har jeg også byttet adventsgaver med veninder, og det holder jeg stadig ved. Det er så hyggeligt at åbne gaver hver søndag. I år har jeg byttet adventsgaver med 3 veninder samt min kæreste 😛

I dette indlæg viser jeg alle de fine gaver, som jeg fik i søndags – d. 1. søndag i advent. Jeg er virkelig heldig at have fået disse fine gaver. Jeg ser allerede frem til gaverne, som jeg får næste søndag 😊

I de næste 2 uger forsøger jeg stadig at være i julestemning, selvom det nok bliver lidt svært. Jeg får travlt med eksamen med min studiegruppe. Næste uge skal vi knokle igennem og aflevere vores færdige eksamensopgave. Og ugen efter skal vi forberede den mundtlige fremlæggelse, og så skal vi til eksamen og forsvare opgaven. Puha. Jeg glæder mig bare til den eksamen er overstået – det er den 2. eksamen på dette første semester. Så omkring d. 20. december står den på juleferie. Det glæder jeg mig allerede til 😛

Nårhh jeg vil nyde min fridag i dag med at læse julebogen Vintersøstre af Sarah Morgan. Hav en dejlig dag ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.