Mine julekalendere 2019: Beauty og slik

Julekalendere 2019 – Johan Bulow lakrids julekalender 2019

Julekalendere 2019 – Kinder chokolade julekalender 2019

Julekalendere 2019 – The Mallows julekalender 2019

Julekalendere 2019 – H.C. Andersen chokolade julekalender 2019

Julekalendere 2019 – Goodiebox julekalender 2019

Julekalendere 2019 – Goodiebox julekalender 2019 - 1

Julekalendere 2019 – The Body Shop julekalender 2019

Julekalendere 2019 – The Body Shop julekalender 2019 - 1

Dette er de julekalendere, som jeg har fået købt denne jul. I know – har vist kommet til at bruge lidt for mange penge på det. Men jeg elsker at prøve lidt nye produkter, så nu bliver december bare lidt hyggeligere 😉

Goodiebox julekalender havde jeg en del point jeg kunne bruge dér, så der fik jeg en del rabat. Og lakrids samt skumfidus-julekalendere, de er dele sammen med min kæreste da der er to stykker i hver låge, så vi har begge betalt halvdelen hver. Det gør det også lidt billigere, men også hyggeligere at vi åbner dem sammen og smager de samme ting 😛

Jeg har haft endnu en skøn weekend. I fredags var min familie og jeg henne for at tænde juletræet ved Gladsaxe rådhus. Derefter tog vi til Engelhardt ved Søborg Torv, hvor vi fik lidt vin og nachos.

I går lørdag var jeg til koncert med to søde veninder, hvor vi hørte Luftens helte i Portalen i Greve. Bandet  spiller kun disney sange, og wow. De gør det SÅ godt! Det var en helt fest, hvor vi dansede og sang med på Disney sange. Og så er de vist 18 i bandet – flere forsangere, korsangere, og en masse forskellige instrumenter som der bliver spillet på. Virkelig en fed oplevelse! Jeg sov så hos min ene veninde til i dag, så vi spiste lidt morgenmad sammen i morges, og så tog jeg hjem til mig selv igen. Ellers har kæresten og jeg fejret 1. søndag i advent i dag med julehygge, åbnet julekalendere og adventsgaver, samt set julefilm. Nu skal vi til at se Pyrus. Lige en søndag for mig 😛

Har i julekalendere i skal følge med her i december? ❤

untitled

One thought on “Mine julekalendere 2019: Beauty og slik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.