Hyggelig weekend med julehygge, Tarzan musical og brunch på Kaffeklatten

Tarzan musical – Fredericia Teater (23-11-19)

Tarzan musical – Fredericia Teater (23-11-19)

Kaffeklatten brunch (24-11-19)

Kaffeklatten brunch (24-11-19)

Kaffeklatten brunch (24-11-19)

Kaffeklatten brunch (24-11-19)

Kaffeklatten brunch (24-11-19) - 4

Jeg har virkelig haft en skøn weekend. I fredags mødtes jeg med min søde veninde Marie, som jeg julehyggede med hele aftenen i København. Vi fik som altid taget en masse billeder, så dem får i at se herinde en anden dag snart – samt høre hvad vi lavede den dag selvfølgelig.

Lørdag var jeg på arbejde først, og senere skulle kæresten og jeg ind og se Fredericia Teater’s Tarzan musical. Åhh… Den var SÅ god. Jeg elsker virkelig deres Disney musicals ❤ Den kan helt klart anbefales.

Søndag sov vi længe, og spiste sen brunch på Kaffeklatten. Det foregik sådan at vi måtte vælge 7 små retter til vores brunchtallerken. Det var en café, hvor alt føles helt hjemligt derinde – alt kunne ligne noget fra en genbrugsbutik, hvilket faktisk gjorde det virkelig hyggeligt. Nogle sad ved spiseborde, andre ved sofaborde – på samme måde som man gør derhjemme. Der har vi allerede snakket om at tage ind igen en skønne dag.

Denne uge er desværre igen en presset uge med skolen. Vi skal lave video i grupper i denne uge, som også skal afleveres i denne uge. Og det er selvfølgelig ved siden af de normale timer. Det bliver laange dage hele ugen. Glæder mig bare til en hyggelig weekend igen næste weekend. Da er det jo officielt starten af december, så de første adventsgaver skal åbnes dér. Og så er det jo også helt okay at begynde at synge julesange og vise man er i julestemning dér 😉 (selvom jeg har været det hele november øhøm…)

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.