Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Så er jeg kommet hjem fra Lyngby Storcenter, hvor jeg har julehygget i dag med en veninde. Vi har faktisk været penneveninder for flere år siden, og har stadig holdt kontakten. I år har vi valgt at være på adventsgaver med hinanden, så i dag har vi byttet gaver mens vi var i Lyngby.

Vi startede med at mødes på pladsen midt i centret, hvor vi spiste og fik lidt at drikke. Derefter gik vi egentlig bare rundt, kiggede på julepynt og butikker. Der er kommet en stor fin julebutik Det gamle apotek, som ligger på 1. salen i centret. Virkelig skøn julebutik med mange fine ting, som frister en juleelsker 😛

De sidste to uger har været hårde med skolen pga. en stor opgave, som heldigvis blev fremlagt i fredags. Så nu er den overstået. I fredags var jeg ude spise 3-retters med kæresten inde i København, hvor vi bagefter så julemarkedet på Højbro Plads. I går fejrede vi min fars fødselsdag med 3-retters inde i Søborg, hvor vi bor. Så vi har spist godt i denne weekend, haha 😀

Udover det er vi så småt begyndt at pynte op til jul, har hørt en del juleradio på Radio Soft i denne weekend og har allerede købt alle adventsgaverne til veninderne – samt lidt af julegaverne også. Dejligt at have det overstået nu.

Håber du har haft en skøn weekend ❤

untitled

2 thoughts on “Julehygge med Lærke i Lyngby Storcenter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.