Venner – I’ll be there for you af Kelsey Miller

Venner - I'll be there for you af Kelsey Miller

Venner - I'll be there for you af Kelsey Miller

Venner - I'll be there for you af Kelsey Miller

Venner – I’ll be there for you af Kelsey Miller. HarperCollins forlag.

Bagsidetekst:

Friends forever!

De var seks venner, der blev en familie. Det var en tv-serie, der blev et fænomen. Hvad var det, der gjorde, at en sitcom om seks unge i New York kunne få millioner af kvinder til at få samme frisure – og inderne til at drikke kaffe?

Det startede i 1994 med en serie, der formåede at tale til generation X – og holde dem i tale i et helt årti. En serie, der stadig lever og i dag er en vaskeægte klassiker, der bliver ved med at appellere til nye generationer af seere.

I’ll be there for you er den ultimative bog om Venner – til fans af serien i alle aldre og generationer, før og nu.

Jeg elsker serien Venner, og har set den i mange år nu. Jeg er dagen i dag stadig stor fan af serien, og ser den endda næsten dagligt. Så da jeg så at forlaget HarperCollins nu havde lavet en bog om serien, så skulle jeg selvfølgelig læse den. Det er en dokumentar, hvor man følger ”bag om Venner”.

Jeg har desværre blandede meninger om denne bog. Det gode er, at det er en hyggelig bog at læse. Den er skrevet af en forfatter, som selv er vild med serien. Hun er god til sin research, og har små sjove historier med om skuespillerne – bl.a. om deres roller, ting de har sagt/gjort osv. Den er også godt opdelt, hvor man i starten hører omkring hvordan alle skuespillerne fik deres roller, hvordan Venner kom til, og til slut fortæller om hvordan det gik skuespillerne efterfølgende.

Det jeg er lidt trist over er, at forfatteren ofte har sine egne holdninger med. Der er punkter, hvor hun kommer med stærke holdninger til karaktererne og rollerne, hvilket jeg slet ikke syntes hun burde tage med. For at være ærlig var jeg så dybt uenig med forfatteren nogle gange, at jeg ligefrem blev irriteret og lagde bogen til side. Det ødelagde desværre min læseoplevelse ved denne bog.

Der er lavet en dokumentar, som omhandler serien Venner. Den så jeg faktisk i fjernsynet forleden. Den var desværre mere spændende end denne bog – i mine øjne.

Det er stadig en hyggelig bog med en super flot forside. Er du selv glad for serien Venner, og vil vide lidt ”bag om Venner”, så bør du læse denne bog.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.