Efterårsferie

Efterårsferie

Efterårsferie

Så er efterårsferien slut, og hverdagen starter igen i morgen. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke snildt kunne bruge en uges ferie mere 😉

Ferien har stået på arbejde hos GLS, fødselsdag i fredags samt i går lørdag & to ture til Halloween i Tivoli – både i fredags og i dag søndag. Det har været en hyggelig uge, selvom jeg dog stadig døjer med forkølelse, som bare ikke vil stoppe. Det dræner mig for energi. Desværre :/

Jeg har lige en normal skoleuge i næste uge, men i ugen efter (uge 44) skal jeg til første eksamen på dette studie. Første porte folie eksamen, tror jeg vist nok de kalder den, som handler om alt hvad vi har lært indtil nu. Vi har stort set kun haft økonomi indtil nu, så det er nu mest bare økonomi eksamen. Fuck hvor skal der læses op til den eksamen! 😀

Åhh… Jeg glæder mig allerede til jul & juleferie 😛

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.